Amandasvensson

2012-06-29
12:06:24

----------->
tja idag hoppas jag på att maja kan kommer för hon åker ju till tyskland på söndag och då vill jag hinna träffa henne lite innan..
vill ju färga mig blondare nu men ska göra det i hemlighet hemma hos maja så nu kan jag inte göra det på typ 2 veckor :(

vaknade vid 11 och aa nu sitter jag här och uppdraterar min mobil till IOS eftersom mamma ko in igår och drog ut sladden till mobilen så jag får börja om nu då :/
 
hihi mitt och majas midsommar hjärta <3
 
 

2012-06-28
20:17:33

torsdag
idag har jag väl inte gjort så mycket mest bara varit hemma och tråkat:) sen kommer jag ju få sitt här vid datorn ganska länge för försöker uppgratera min iphone till IOS!

du kanske har märkt att jag bloggar oftare nu och det beror ju på at jag har så grymt tråkigt...

ska börja lägga upp en bild varje dag så det blir lite roligare att läsa bloggen så kommer börja idag.
 
mig just nu då ;) ( inget smink )

2012-06-28
13:06:56

ska man göra då?
tja :)
jag har verkligen inget att göra på dagarna finns inget att göra ju. kan kanske gå ut och sola lite och sen då? tråka som vanligt.. alla är ju borta tex. maja drar till tyskland, martin somewhere långt upp över stockholm och jag då helt själv utan maja :(
jag klarar mig typ inte känner mig som värsta dumma blondinen när jag är hemma själv :(
men drar väl ut och solar lite nu så hörs senare<3

2012-06-27
10:40:54

om man ska va ärlig så ska man
hej inte för att va taskig i mot gustav i detta inlägget men jag känner mig faktiskt ganska glad att jag är singel eftersom jag nästan aldrig träffar han ändå så hade typ "tappat känslorna" för han för ett tag sen</3 inte helt då men aa..va med han i 4 månader och 19 dagar om man ska va exakt</3 det är ett tag som jag bara varit hanns men aa nu är jag nellies älskling..
och om jag ska va helt ärlig så är jag bara halvt singel men jag säger inte hur för det får ni komma på själva.. och jag är ingel player har faktiskt varit tsm med gurra i mer än 4 månader!!
Så bitch please om du kallar mig player så har du fattat fel på vad ordet player betyder!
 
är han inte söt min lilla svarta älskling
fråga inte vad jag gjort på armen men det är majas fel-.-

2012-06-27
10:24:28

låtsas att det står en bra rubrik här <-----
hjälp mig jag vet aldrig vad jag ska skriva som rubrik på alla inlägg och det är lite irriterande för mig då vet inte om det är det för dig!
senart ska jag väl gå ner och duscha men först försöka ringa maja som vanligt för hon skulle inte till tyskland igår men hennes mamma hämtade henne ändå så då ska jag väl åka till henne idag och bli blondare hoppas jag på.. puss

2012-06-26
18:48:16

random maja:O
haha hej.. igår vid typ 10 på kvällen så kom maja hem till mig utan att vi hade bestämt något. fatta va rädd jag blev när hon bara kom in när jag låg och kollade på en thriller film helt själv ://// men nu sitter vi här och har gjort allt möjligt från sugmärke till att ta kort.. hon ska till tyskland snart tror jag men hennes mamma kommer aldrig så aa hon får väl stanna en till natt annars:)