Amandasvensson

2013-04-29
16:20:31

Usch fyfan för måndagar!
Hello
Jag hatar verkligen måndagar så mycket och dena har varit extra jobbig. De är så långa och så vet man att det är en hel vecka kvar till fredag och helg fast denna veckan så är vi ju lediga på onsdag för det är valborg så då går en dag bort iaf. Får se vad för festligheter som händer då! Måste nog tyvärr så ut som en kyckling då med men det tänker man nog inte så mycket på.
Jag trodde ju efter jag slutat sista lektionen idag med att jag tappat mina nycklar eller att någon tagit dem på skoj så jag sprang runt i hela skolan, frågade alla, letade igenom Felicia och Rebecca och bad helen låsa upp skåpet med en extranyckel och till sist när jag gett upp sa jag bara till Lina "har du sett mina nycklar" och hon säger "ja du har ju dem i din framficka" Haha ja är man trög så är man. Jag brukar ju aldrig ha framfickor för har inte det på något par förutom de jag hade idag då så självklart att jag inte letar där. Kände mig så jävla trög efter det så tror jag dör. Ah herregud asså vad jag skämdes och skrattade när Lina sa det. Fick leta efter skit nycklarna på morgonen med för när jag klätt på mig och skulle gå till bussen så fanns de inte heller så letade igenom hela huset och hittade dem sen i väskan som jag haft med mig till Martin över helgen. Fick ju fan springa till busshelvetet sen och va precis att jag kom med. Usch måndagar suger verkligen!!!
 
KRAM

2013-04-28
17:19:58

Hårbeslut
Tja!
Har varit en slappt dag idag, vaknade vid 10 och gick ner och åt frukost sen körde matin hem mig och jag duschade håret och satte mig framför tvn med en film och myste lite och har suttit där tills nu. Tror jag ska ta en springrunda för det är så bra väder och så finns det inget annat att göra!
Har bestämmt mig för att jag ska se ut som en gulskalle några dagar nu tills jag försöker igen och det blir någon gång under veckan som kommer men om det inte bli bra då heller så köper jag brun färg och färgar det! Är hemma hos mig nu och har duschat det med silverschampoo och lite gult är väl bort men det är fortfarande gula toner i. Dt är mest gult på huvudetr men inte längderna och det breror nog på att jag min utväxt va så mörk! Håret ser inte helt sjukt ur men det är typ vitt och Många ljusgula slingor! så kan det nog beskrivas. Bryr mig faktiskt inte om ifall jag får kommentarer om att det är gult för det ska ändå bort snart och alla har misslyckats med färgning någongång.
 
KRAM
  

2013-04-27
20:34:20

Oturs fågel
Hej!
Köpte hårfärg nere på konsum och bad annette färga det och ja nu är det väl typ blont och gult. Så jävla fult så vågar inte gå utanför dörren ens! Jag som hade lust att göra något ikväll för är på riktigt festhumör och så ser jag ut som en jävla gulskalle. Får hoppas att silvershampoo hjälper men det får jag fixa när jag kommer hem imorgon för det finns inget här hos martin! Har börjhat bli lite osäker nu med för tror inte jag kommer orka färga utväxten hela tiden och så sliter det! Kaske skulle testa att färga det brunt snart? vet inte om jag skulle våga men prova kan jag ju iaf. Vet inte om jag ska behålla håret över sommaren och prova brunett efter för då behöver jag inte färga hela tiden! Och om någon vet någon rolig fest häromkring så kan ni säga till :)
Kanske blir en hemmakväll vid tvn med lite mys själv eftersom martin troligtvis ska till jönköping!
vågar inte lägga upp bild på håret så får vänta tills silvershampoot gjort sitt verk!
 
GODNATT I FÖRVÄG

2013-04-25
19:49:04

Testa nytt!
Det blev att jag bakade som jag skrev i förra och det blev kladdmuffins denna gången. Aldrig provat det innan men de gick bra för de sjönk inte som allt annat jag gör brukar göra. Har inte provsmakat och tänker inte det heller för sparar alla. Jag snodde lite smet under stiden jag bakade så har smakat det iaf ;) och det dög så då borde bakan med göra det! hihi först är jag duktig och springer sen fettar jag mig med att ta lite smet. Kände att det kanske inte va så bra men men får springa bort det imon :p
fick veta igår att på idrotten så ska vi skriva idrottsdagbok asså vi skriver upp något innom träning t.ex cyckla eller springa en viss tid varje dag. Man får vila två dagar och alla andra ska man göra något på. Vi ska hålla på i 1 månad. Men det börjar inte än men det kan va nyttigt att hålla på ett tag och kanske blir att jag fortsätter på samma vis fast kanske inte varje dag men iaf 3 dagar.
 

2013-04-25
18:18:39

Härlig runda!
Tja
När jag kom hem idag så bytte jag om om tog en jogging runda i det fina vädret. Riktigt härligt! Den ända rundan som finns här omkring som är någolunda bra mark och inte är så man måste vända och springa tillbaka vid "slutet". Fick bli svältestorpsrundan som är 5,6km. Mamma har kollat det exakt eftersom hon brukar gå den några gånger i veckan på sommaren. Det har varit så fint väder idag och är det fortfarande så va riktigt skönt ute men det ända som störde va att det blåste lite lite så hade lite ont i öronen när jag kom tillbaka:/
Tog en dusch direkt när kom hem och frächade till mig:) 
Funderar på att gå ner och baka något för känner mig rastlös och så är det ju gott med haha fast om jag bakar så kan jag lovar att jag bara smakar en och fryser de andra till någon gång till fika och så kan de behövas till när en viss persom går runt och små äter i skafferiet och kylen.
 
KRAM
 

2013-04-24
19:21:57

Inte ofta det händer!
Hej
Jag va lite trög idag och glömde att jag hade konfa efter skolan så jag började åka hem med bussen sen ringde emma och frågade vart jag va och jag sa "på väg hem vadådå?" och hon bah "vi har konfaaaa" men vi sa typ inget mer för va inget jag kunde göra. Typ 1 minut senare ringde hon och sa "hoppa av bussen så kommer vi och hämtar dig" haha så jag hoppade av och stod där i regnet och väntade. Haha inte ofta det händer ;)
Det höll inte på lika länge idag som det brukar gör och det va ju gött.
 
På sista lektionen idag så hade jag Calle så jag frågade lite gulligt om jag och simon fick gå och köpa en glass och självklart så fick jag det. Ni vet nog vem och hur han är så va inte förvånad alls. Riktigt gott! kanske inte världens godaste glass men det ända jag fick för de 13kr jag fick av simon.
 
KRAM
 
 
 
 
 

2013-04-23
16:42:34

Saknar mitt hår
Hej!
Har nog inte skrivit detta förut men var iaf och klippte mig igår och klippte bort typ 15 cm. Det blev galet kort tycker jag och ångrar att jag klippte så mycket eller jag visade lite mindre men hon klippte mer menmen det som är problemet nu är väl att det typ böjer sig där nere och mitt hår är ganska tjockt så det ser lite roligt ut! Jag får väl vänja mig vid detta nu. Så nu blir det att köpa färg i helgen och färga det platina blont. har fårr riktigt hemsk utväxt så jag tar och färgar hela håret riktigt blont och sen efter det färgar jag bara utväxtern när den kommer. kan inte säga att jag blev nöjd för det blev jag inte alls men får hoppas att alla inte tycker att det ser lika hemskt ut som jag tycker.Jag vill ha tillbaka mitt långa hår :(
 
KRAM FRÅN EN LEDSEN TJEJ
 

2013-04-22
16:32:00

Gårdagens shopping
 Hej
kom nyss hem från skolan och ska snart sätta på en film som jag ska titta färdigt på för hade inte tid igår. som ni vet så va jag i jönköping igår och kollade på klänningen och den va riktigt bra faktiskt så jag köpte den. Hittade även ett blått linne typ fast det går ut vid höterna och står ut som en liten tjol om ni förstår hur jag menar. Vet inte vad det kallas men snygg va den iaf. Tror inte martin tyckte det va så kul att gå runt med mig för han gick ut och satte sig i bilen så jag fick kolla på kläder själv. Efter typ 15 minuter så ringde han och sa "du har 10 minuter på dig att komma annars åker jag" haha så blev inte så mycket shoppat för mig men får åka någon annan dag utan honom. JAg köpte också en sladd som gör att man akn ladda mobilen i bilen till martin när vi ändå va där och innan vi åkte hem så köpte ve med mat från donken. Mumsigt! 
 
Men nu har jag iallafall köp min klänning så nu är det bara skorna kvar. Jag har ju ett par helsvarta högklackade skor men tror jag ska köpa ett par andra istället. Kanske svarta skor med brun klack eller svarta med nitar? kasnke inte nitar på en konfirmation men de är jävla snygga iaf! vet inte vad det blir än men bra ska det bli! På klänningen så är det tunt typ på ryggen så den är genomskinlig där bak så jag provade den nyss när jag kom hem fast utan bh under och det såg ju bättre ut bakifrån men dåligare där fram så tänkte om jag skulle köpa en liten "topp" eller så heter det inte men ni fattar kanske vad jag menar för den går bara över brösten och runtom och har inga band eller något sånt och det skulle nog se bra ut både fram och bak. Om jag ska göra så, så måste jag köpa en vit.
 
 
KRAM
 
 
 
 

2013-04-21
09:49:32

Hoppas
Godmorgon!
Vaknade tidigt idag och orkade inte ligga kvar så gick ner och satte mig vid tvn och myste lite. Jag är själv  hemma med för de andra är i ullared och martin sover. Har inte bestämmt vilken tid vi ska till jönköping men vid 12 kanske så är vi där typ vid 1 och det borde va lagom. Hoppas verkligen klänningen är bra och passar bra så jag kan köpa den för det är mindre än 1 månad kvar. Kan kolla på skor idag med för det va på A6 som jag köpte mina andra höga så det kanske finns ett par som skulle se bra ut till klänningen. Tur skulle jag fan ha isåfall.
 
KRAM

2013-04-20
16:52:41

Snart dags för Konfirmation
Tja!
Har haft en riktig slapp dag idag men så skulle det igentligen inte blivit för skulle åkte till ullared idag men mamma kände sig inte så bra så det blev att jag sov till 12 sen gått runt i martins hood tröja utan smink och toffs. Martin är inte här hller för han är i målilla och kör cross med nite folk. Hoppas det blir lika bra väder imon när jag och martin ska till jönköping en sväng. Har kollat runt på internet  efter en konfirmations klänning och hittade en på veromoda så jag ringde till vetlande men där fanns den inte och så ringde jag till jönköping på A6 och där fanns den så hon i kassan la undan den så vi kunde komma imon och prova och ev köpa. Kan ju passa på att schoppa lite imorgon med när vi ändå är i jönköping. Nu är det nog bara skor kvar som ska köpas. Jag kan nog inte ha svarta högklackade skor till eller? Vet inte riktigt men tror jag ska köpa andra höga och ha till istället. Det är bara 1 månad tills det är dags för jag konfimeras 19 maj. Bara det inte blir en dryg konfirmation utan att den går ganska fort och inte så tråkig heller.
 
GOSEKRAMAR PÅ ER
 
 
 

2013-04-20
16:20:46

Kanonbra vecka!
Hej!
Det har inte blivit så mycket skrivande denna veckan när jag haft praktik så tänkte berätta lite om det nu istället. Praktiserade ju på dagiset fantasia i sävsjö och det va ju mysigt och lilla hailan går där så har busat med henne varje dag. Hade ganska bra tider för började vid 8 och slutade vid 3. På onsdagen så gick jag och Sophia runt lite på stan och fikade på melins så det va riktigt trevligt. Vi gjorde samma sak nu i fredags men det va så mycket mer roligt som hände oss där inne på melins. Vi tänkte att vi kunde gått på bio för det va en bra film på kultan den kvällen men självklart så gick det ingen buss hem till rörvik så då hade hon inte kommit hem. Blev att vi gick och köpte en 3 små chokladkakor för 12 kr sammanlagt (tror jag) och sen tog hon bussen hem vid 17:15 tror jag det va och jag gick hem och åkte ut i skogen med annette och hundarna så de fick springa av sig och kissa. På kvällen så kom robert och lilla gullungen hailey och myite och så beställde vi hem kebabtallrik. Det va bara jag robert, hailey och christer för martin va och fixade med crossen och annette va på middag.
Tycker det har varit en riktigt bra vecka med halv bra väder och bra sällskap.
Lite konstigt med vädret för det va oftaste regnigt och dåligt på borgonen och sen när jag slutade jobba så blev det jätte fint och soligt. Men det är ju tur att det va bra när jag va ledig och inte tvärt om.
 
KRAM
 

2013-04-13
22:53:22

Nya naglar
Hello!
Idag har det inte hänt något speciellt för vakna vid halv 12 kanske och sen vid 3 körde martin hem mig från honom eftersom han skulle jobba lite extra.Så när jag satt där hemma i min ensamhet så kom jag på att jag inte haft gelé naglar på länge (sen nyår) och va riktigt sugen på det med. Jag hade ju alla saker hemma så varför inte. Satte mig och gjorde mina naglar glittriga och fina. Tog lite tid för jag kolla på film samtidigt så blev klar vid 8. Blev faktiskr riktigt nöjd emd dem men är orolig över om jag kommer slå sönder dem på min praktik eller ja typ riva barnen men de är inte så vassa för rundade av dem för barnens skull ;) Haha.
Kunde ju berätta lite om igår kväll. det började bra med att martin gick in och skulle kolla om robert kommit hem än och han skulle vinka om jag kunde komma för jag satt kvar i bilen och självklart så låser sig bilen och jag kommer inte ut och martin står och vinkar och fattar inte att den är låst och det värsta va att larmet gick så jag fick sitta där och vänta på att han skulle inse att bilen va låst. TASKIGT!!!!
Efter det rullade det på och vi grillade, drack, spela dryckesspelet, härjade och hade det otroligt trevligt. Tillslut va det bara jag, martin, robert, hanna, simon och tobbe kvar så vi satt och drack och spela något annat spel som hanna visade fram till halv 5 då alla va trötta och gick hem. Det känns i kroppen idag att man hållit på igår, huvudet dunkar, magen kändes konstig och man är allmänt sliten. Jag har desutom börjat få ont i halsen så sitter och drogar Zyx halstabletter. Inte så gött när man ska ha praktik nu den veckan som kommer. Får hoppas att jag inte blir sjuk nu. Bilderna är tagen på kvällen så ber om ursäkt för att de är dåliga.
 
KRAM & PUSS
 
 

2013-04-12
14:00:00

Inlämnat och klart
Hej!
Slutade tidigt idag eftersom klassen är uppdelade i två grupper på biologin och jag har det direkt efter maten så jag slutar vid halv 2 och de andra har håltimma medans jag har lektion då och tvärt om. Riktgt gött att sluta nu fast det dumma är att det inte går bussar till mig vid den tiden så någon måste hämta mig och idag blev det pappa för han va den ända som kunde. Sitter vid datorn och fettar mig lite med min egna chokladmuffins och myser lite under en filt.
Inte för att bytasamtalsänme snabbt men jag lämnade ju in min bok igår men då hade jag bara valt 2ex och skolan ska ha ett så då skulle jag bara få ett själv, så idag fick vi tid att arbeta lite extra på det om det va någon som inte va riktigt klar så jag gick in och skrev att jag skulle ha 6 ex istället. De två första är gratis och de andra kostar men vad gör det. Får betala 220kr sammanlagt för 4 extra böcker och det är inte ens dyrt. Måste skryta lite och säga att den superbra men skulle viljat ha med några mer recept men jag valde omslag för ca 50 sidor och hade redan satt in bilden och skrivit på den och hade inte tid till att ändra till ett annat omslag och sätta in allt igen. Menmen det får bli såhär nu och det är fan riktigt goda bakverk i den (tycker jag).
Bilden är inte precis ny men hade brist på fantasi så fick bli en som fanns på datorn.
 
KRAM
 

2013-04-11
16:34:00

Äntligen
Sitter och kollar på The real housewives of Atlanta och har min lilla kompis i knät. Han flög nyss runt i hela rummet och härjade men han är nog trött eftersom nu ligger han helt still. Galen kat! Det gick faktiskt ganska bra idag när vi skulle simma och JA jag blötte håret. Va ju tvungen för hur lätt är det att dyka utan att blöta det? hmm inte så lätt! Det hände en liiiten olycka också som jag tycker de som såg ska glömma fort som fan! Tack.
Idag på morgonen när jag stod och väntade på bussen så tänkte jag att jag kunde kolla hur varmt det va och så då att på söndag, måndag, tisdag och onsdag ska det va 14-15 grader och bara sol. Såg ju inte mer än till onsdag så det kanske fortsätter med samma väder efter med. Får hoppas på det! Så jävla gött att det blir lite varmt och soligt så man äntligen kan använda sin skinjacka.
 
KISS
 
 

2013-04-10
20:14:29

Ask.fm
Skaffade nyss ask.fm för tyckte alla tjatade om det och länkade till facebook hela jävla tiden så varför inte prova? Haha så ni kan gärna skriva några frågor där så jag inte ser ut som en loser som nyss skaffat det med mina bara 3 frågon än så länge.
Jag har bad imon med i skolan så vi ska till sävsjö och det vill jag verkligen inte för vill inte blöta håret för då ser jag ut som en liten trollunge. Lovar! Kanske kan säga att jag har mens så jag slipper? bara han inte säger "tryck in en tampong då" men det tror jag inte. Man kan ju inte direkt simma med smink heller! Jävla bad fan va jag hatar dig, varför måste vi dit? sen är det efter maten med så min mage kommer va helt uppsvälld och jag kommer få kramp av att jag åt innan jag simmade. Kan nästan lova att något kommer gå helt fel eller att jag typ halkar där inne och bryter nacken. Det skulle inte förvåna mig alls. Positiv jag är ;)
Men får väl släpa med mig bikini imon och se ut som en osminkad trollunge med bruten nacke. Tagga satan!
 
WISH ME LUCK
 
 

2013-04-10
17:30:00

Mina favoriter!
Hello!
Har nyss tagit en lång varm dusch som jag verkligen behövde och innan det va jag uppe hos mormor och la mina missfärgade underkläder i något medel så de blir vita igen och inte gråa. Har försökt ringa och beställa klipptid med men ingen som svarar så får ringa imon istället. Måste verkligen klippa mig nu och färga men det gör jag hemma själv.
Så jävla surt när kläder missfärgas eller tappar färg när man tvättar. Jag tvättade mina kära svarta byxor i måndags tror jag det va och självklart tappade de färgen och blev typ en blandning av svart och grå. Blev riktigt arg på mig själv då för de byxorna va så jävla bra för de töjde inte ut sig och satt så bra också. Jag kommer ju inte hitta ett par likadana på gina heller så vet inte vad jag ska göra för jag vill ha dem men de ser inte lika bra ut när de är gråa. Vill ju inte heller slänga mina favorit byxor.
Humör just nu = ledsen!
 
KRAM
 
 

2013-04-09
17:14:09

Lite smått irriterande!
Asså egentligen varför blir man så fast vid reklamer? Ni vet reklamer om saker man kan köpa över tvn t.ex proactiv, extra bra bhar, damsugare som tvättar golvet samtidigt och träningmaskiner. Det är så sjukt irriterande och tråkigt att kolla på och man vill bara byta kanal men ändå så fastnar man vid det och sitter där och kollar tills man inser att det bara är samma reklamer som kommer om och om igen. Kanske bara är jag som fastnar men finns säkert någon mer som gör samma. På ett sätt vill man testa vissa saker som visas men ändå vill man inte köpa hem det för det är ändå "tv-shop" och känns lite som allt inte riktigt fungerar så bra som de säger. Och sätter man in justin bieber som på reklamen om proactiv så kommer ju säkert hans fans köpa hem eftersom han är med. Är en reklam påj just nu om någon hårbortagningsmaskin som tar bort hår med hjälp av ljus blixtrar och det borde väl inte fungera eller? Bättre att bara ta lite skum och en bra rakhyvel och raka av håret och det gör ju typ inte ont heller och går bra på alla kroppsdelar. Eller så kan man alltid köpa hem vax och vaxa fast det gör jäkla ont på vissa kroppsdelar men benen går det ju alltid bra på.
Dessa har nog alla sett sånna reklamer om!
 
 
 
 
 
 

2013-04-09
16:38:14

Läxor, varför finns det?
Hejsan alla mina kära läsare!!
Kom hem från skolan för typ 1 och en halvtimme kanske och tog ett äpple och gjorde lite mat till Emma. Inget komplicerat för så duktig är jag inte men blev lite lätt iallafall så hon inte blir låg. Väntar just nu på att martin ska komma eftersom att han lovat att komma i tid idag och inte 2 timmar efter. Det tar väl typ 15-20 minuter från sävsjö till mig så kollar klockan noga så han kommer i tid.. Jag har några läxor tills imorgon med och det är inte alls gött. Det är engelska prov, matte, och ska göra ett so förhör eftersom jag inte övat tillräckligt tills när det va så skrev på pappret att jag ville göra om det och imon har jag chansen så ska göra det då, har en del tills imon. Bäst att Börja nu för ska kolla på The Following ikväll och det tänker jag inte missa.
 
KRAMIS
 
 
 

2013-04-08
20:19:43

Jobba jobba jobba
Jag trodde jua tt boken vi skriver i skolan skulle lämnas in för tryckning imon så jag satt hela dagen till klockan halv 12 igår kväll bara för att göra färdigt dem och idag så hör jag att den ska lämnas in på torsdag.. Jag hade pratat med de från vrigstad som gör samma sak och deras skulle in idag så trodde våran med skulle det.Sså onödigt att jag satt och gjorde fram och baksidan när jag inte behövde det än. menmen nu är den färdig iaf så kan slappa medans alla andra jobbar röven av sig ;) kanske ska reigera bilderna lite och sätta in dem finare eller något pill sålänge.
Jag har varit så jäkla trött idag och vill lägga mig tidigt men vet inte riktigt om the following är idag eller det kanske är imorgon. Får hoppas på imon så jag kan lägga mig och nana.
 
NATTI
 
Gruppbild från stockholm

2013-04-08
19:58:05

Stockholmsresan
Hej!
Tänkte börja med att säga FÖRLÅT för att jag inte skrivit på ett tag men nu när lovet är slut så kan jag börja igen. Brukar bli att jag inte skriver när jag är ledig, vet inte riktigt varför menmen.
Jag va ju i stockholm nu på lovet. Det va verkligen superkul att umgås med de som va med, bo på hotell och shoppa. Det tog faktiskt bara 3 timmar upp dit typ om man räknar bort väntertiden mellan tågbytet i nässjö då. Det va trerum och två rum så jag sov med Sofi i våran stora säng. Riktigt snyggt rum också! 
På fredagen fick vi möjlighet att shoppa och sofi och jag köpte likadana skinjackor på Manhattan. Vi stod nog och provade i typ 1 timme tror jag för båda hade lika mycket beslutsångest men tillslut köpte vi dem och det är jag så jävla glad över och hon med. Jag träffade Gustav med och det va ju lite roligt eftersom vi inte sets på typ 1 år.
Hela resan har varit fantastik och så grymt rolig.
 
KRAM
 
Hårdingar