Amandasvensson

2013-05-22
16:44:45

Tillbakatitt
Hej babes!
Det har inte blivit så mycket skrivet nu det senaste dagara men tönkte berätta lite om i söndags då jag konfirmerades. Dagen innan hade jag fullt upp med att städa hela jävla huset och flytta in bord till altanen. Va ganska stolt efter för fick in 3 bord och 23 sittplatser där, resten fick sitta inne. Det tog inte så lång tid i hjälmseryd som jag trodde faktiskt vilket var skit bra. Efter det kom alla hem till mig och käkade exotisk planka. Ignorera stavningen där hehe! blev sedan tårta, glass och jordjubbar till efterrätt. MUMS! 
Dagen var helt perfekt och fick sedan tillbringa kvällen med den bästa, som var så snygg så i sin kavaj ;)
I LOVE IT! 
Blir att vänta på älsklingen nu för blir att ta en springtur... nä joggingtur med honom. Jogga för min del iaf :s  Måste öva på tyskan till imorgon med. Vi ska kunna återberätta en text och kunna glosorna då förståss. Hade tänk titta lite på kläder efter det och beställa hem lite.  Asså igentligen, jag har en svart klänning som jag aldrig använt och tror inte heller att jag kommer göra det. Den är riktigt fin och bara spets och vet inte varför den inte anväds. Armen är lite för stor för mig med så ser ut som det hänger under så kanske därför. Måste börja använda den annars säljer jag den. sträcket är för speglen är smutsig, måste städan NU.
 
KRAM

2013-05-16
18:35:48

Buhuu
Hej!
Känner att jag håller på att bli sjuk :( FAN! Är täppt i näsan än så länge men blir säkert mer sen, så jävla bra nu när konfirmationen snart är och sommaren kommer. Man vill inte direkt vara sjuk nu men får hoppas att det går bort och att det inte blir mer än i näsan. Blir inte så mycket skrivet idag för det står still i huvudet som vanligt.
 
KRAM

2013-05-15
19:10:13

Faaan!
Tja darlings!
Har ju haft konfaöving i hjälmsryd idag efter skolan så kom nyss hem och har bara käkat lite och ska snart börja med Musik "uppsattsen" om man nu kan kalla det för det. Vi kollade på koporna och märkte då att min är helt klart för lång. Sa till Gunsan och hon sa att jag fick ha den nu eftersom hon inte orkade tvätta en ny. Så jävla surt för vill ju inte ha en förstor för då syns inte skorna och alla andras verkar sitta bra och är så långa som de ska va men den jag ska ha så ser det ut som jag har långt släp och kommer snubbla också. HELVETE!!
Får hålla på och städa hela dagarna efter skolan nu när min älskling är iväg i några dagar. Kommer också behöva städa hemma för har fest efter konfirmationen på söndag så måste extra iordning då. Och juste Linda fån bokbeställningen har svarat och om man vill ha faktura så måste man beställa genom henne för gick inte att göra på beställnings sidan. Ska skriva tillbaka och beställa senare när Musik uppsattsen är klar eftersom den ska vara inlämnas imorgon. Haha och juste, medans jag väntade på pappa efter konfan så kom det fram en katt som såg helt sjuk ut. Tror ägaren hade rakat eller klippt kroppen men inte huvudet, halva benen och längst ut på svansen. Den såg verkligen inte frisk ut alls den lilla stackaren. Lider med katten för att den måste se ut så som den gjorde. Förstår mig inte på den ägaren som rakar typ halva den och det var en långhårig katt med så såg helt sjukt ut. Stackare!
Kanske inte världens bästa bild men man ser iaf lite hur den såg ut.
 
KRAM
 
 
 

2013-05-14
16:43:00

Vilken jävla tur
Hej hej!
Skulle beställa hem mina recept böcker igår och fyllde i allt men sen när det kom till betalningen så stod det att man va tvungen att betala med internetbetalning och det har inte vi. Skrev idag till Linda som har hand om beställningarna och frågade om det inte gick att få faktura och självklart så gick det.
VILKEN JÄVLA TUR!!
Skrev och frågade hur man gjorde de men hon har inte svarat än men kan berätta det senare isåfall. Tänkte ifall det var fler än jag som ville ha faktura så ska ni veta att det faktiskt går att få fast att det inte står där man beställer. Vet inte vad jag hade gjort om det inte hade gått för då hade jag inte fått några böcker alls, så som jag slitit med allt och bakat som en jävla galning och tagit bilder med fina upplägg osv. Hade också varit lite konstigt om det inte hade gått att få faktura tycker jag för vissa har inte så de kan betala med internetbetlaning. Vi är lite omoderna i detdär men vad gör det.
HAHA förlåt för bilden. No hate!
 
KRAM

2013-05-13
18:44:00

Hemmafru nästa!
Hej!
Har haft fullt upp idag å därför skrivandet blir lite sent för jag dammsög jag hela huset, putsade fönterna, gick ut med mat och vatten till Maja och Busan (kattmammorna), tvättat, diskat, dammat, gick till mormor och lånade ingredienser, käkade där, rensade kattlådan och tog ut allt från skafferiet och gjorde rent där. Så nu tänkte jag att jag kunde skriva lite innan jag börjar baka åt min man. Känner mig som en riktig hemma fru, nu fattas bara barnen sen är allt fulländat. Måste läsa några sidor i boken tills imorgon med vilket är riktigt riktigt tråkigt. Får ta tag och göra allt som behövs idag så jag kan mysa och umgås med Martin extra mycket  imorgon utan att behöva göra massa annat för på torsdag åker han upp till stockholm och åka med Partybåten och kommer hem på lördag. Han måste sova hemma på onsdag och kan då bara träffa honom imorgon. Blir nog att ta och rensa och göra rent i kylskåpet senre efter bakningen. Tur man har skolan som man kan vila i ;) 
Jäklar vad mycket det har och kommer bli att göra idag.
 
KRAM

2013-05-11
19:36:00

Mina små liv
Tjena!
Var ju som sagt i jönköping idag men kan inte direkt säga tt jag köpte så mycket, ett stickat linne, bh, solglasögon, skor, foundation borste och puder. Inte ofta man shoppar med pappis och han va inte så glad på mig efter idag. Fick honom att stanna till i vrigstad också så jag kunde sola lite solarie vilket va riktigt skönt.
Min älskling Maja har också fått två små söta kattungar. Busan fick fyra för 3 dagar sen men det som är lite tråkigt är att allautom en ser EXAKT likadana ut. Svata med vita tassar och den andra är svart med vita tassar och vit nos. Lite konstigt för Maja är vit med grått huvud och grå svans och sen får hon svarta kattungar men pappan är hel svart så tror det tog över det vita från Majsis. Har nu 6 svart vita kattungar som ska bort om 12 veckor så bara att säga till. Vet dock inte om det är tjejer/ killar än för de är för små. Så grymt söta de små liven och blir roligare och sötare när ögonen öppnas och de börjar busa! LÄNGTAR!!!
 
KRAM

2013-05-08
18:07:39

Myspys eller nä föresten fiskt!
Hej läsare!
Tar helg nu vilket är riktigt gött. Haft konfa idag och hade bestämmt att efter det skulle martin hämta mig och vi skulle ha lite myskväll med pizza och allt men så blev det visst inte för vi ska antagligen grilla och fiska hemma hos mig vid sjö med några andra. Vilket är JÄTTE mysigt och romantiskt (not) med allt knott som jag tror kommer komma senare! Får inte ens någon kebabrulle som jag varit sugen på i typ en vecka nu *sad face* :(
Hoppas att kvällen blir bra ändå och att jag inte blir uppäten av mygg/knott eller kastad i sjön. Får ta myskvällen någon annan dag istället.
 
HÖRS SENARE

2013-05-07
21:23:40

Fråga om .....
Hello babes.!
Kan ju inte direkt säga att det jag bakade var något specielt för blev bara vanliga tråkiga kolakakor som blev för stora eller de "flöt ut" med ett finare ord! Har pratat lite skype med min kära bästa vän Nellie med. Svårt att ha sin bästiee 2 timmar bort. Hade tänkt be om ett busskort från skolan imorgon så jag kan ta bussen till sävsjö vissa dagar och från sävsjö till rörvik vissa morgonar så slipper Martin köra till mig hela tiden på vardagarna. Hoppas att jag får kortet!! Jag kan inte göta två saker sammtidigt, försöker snacka med nellie och olle sammtidigt som jag skriver. Det borde gå eftersom jag är tjej och vi kan göra två saker sammtidigt men inte nu av någon konstig anledning. Kanske ska lägga mig nu så jag orkar med morgondagen!
 
GODNATT

2013-05-07
17:55:00

Inte bra alls!
Hej!
 Kan berätta lite om idag och kan säga att del 1 på mitt matteprov gick bra men del 2 söööög verkligen och det var så dåligt förklarat med så fattade inte riktigt allt. Detta provet bryr ja mig inte om hur många poäng jag får, bara jag klarar det. Detta är nog det ända området jag typ inte fattat något alls av. Solade när jag kom hem men blev bara 1 timme för sen gick jag in för det började blåsa precis som igår. Fan varför måste det va så varmt och fint och icke blåsigt när man är i skolan och sitter i ett klassrum och sen så dåligt när man kommer hem och kan sola. Förstår inte det! Gjorde lite spagetti till Emma nyss för hon va hungrig men själv har man inte ätit sen i skolan men vill inte äta och är inte hungrig heller! Har bestämmt mig för att baka eftersom det är för kallt för att sola, har inga läxor och är så jävla rastlös.:)
 
KRAM

2013-05-06
16:47:56

Älskar det!
Hej!
Kom hem vid 15:00 och tog dirr fram solstolen och låg där tills typ nu när jag gick in för det började blåsa mer så blev ganska kallt men 1 och en halv timme blev det iaf. Tycker det har varit riktigt härligt väder idag och typ bara sol och typ 17 grader om jag sett rätt. Tyckte därimot att det va lite kallt på morgonen så hade vantar med mig men kännde att det va lite onödig sen när jag märkte att det va varmt för en gångs skull. Längtar så jäkla myket efter sommaren är man bara kan ligga på stranden och sola och INTE behöva frysa. Vill ha sommar nu. Får hoppas att det är lika bra väder som idag på min konfirmation så jag inte behöver frysa i min klänning.
Jag och lina bakade mufins på HKn idag och de blev så sjukt snygga och stora fast de smakade inte lika bra som de såg ut men utseendet är det viktigaste ju (not)? Täkte gå ner och kolla om det finns något nytt som jag kan baka ikväll. Måste läsa i boken idag med för vi ska ha läst ett antal per sidor tills imon och jag har inte börjat än men det som är bra ät att jag sett filmen så kan ju typ nästan allt innehåll. "I taket lyser stjärnorna" heter den och såg den för typ 2-3 år sen och lite tråkigt att vi läser just den när de flesta sett filmen. *Dislike*
Kanske ska ta tag i boken före jag bakar så jag säkert läser sidorna och inte "glömmer" det sen ;)
 
KRAM
 

2013-05-05
20:08:36

vetlanda
Tjena!
Har inte gjort så mycket idag för har varit så dålig efter igår! Det var ju Vetlanda Crusing, hur det nu stavas. Blev hämtad hos Martin av Hanna vid 6 och så åkte vi till Frida och gjorde iording oss och hade lite "förfest". De som skulle med va igentligen bara Agnes, Hanna, Frida och jag men sen kom Nema och så fick han med följa med så vi åkte väl från sävsjö vid 9-10 tiden. Va riktigt roligt fast att vi var omingade av äckliga raggare! Vi hade lite mer stil i våran bil. HELT KLART!!!
Har inte blivit så mycket gjort idag förutom att jag putsade altanens fönster efter att jag kommit hem från Martin. Har varit en riktig skit dag för min del. Blir nog bara att gå och duscha nu och sen dejta kudden för min del! Ska bli riktigt skönt att lägg sig, och får hoppas att bakis känslan har försvunnit innan.
Fin fyllobild sen igår xD
 
KRAM
 

2013-05-02
19:26:00

Samma tänk?
Tjohej!
Satt och kollade lite på kisses blogg och såg då att hon har köpt en likadan klänning som jag köpt till min konfirmaton.
JAG OCH KISSIE HAR LIKADANA KLÄNNINGAR.
Lite glad blir man ju allt när man ser sin kära klänning på Kissie. Ja hon måste ju tycka att den är snygg för annars hade hon inte haft den på sig så tror att jag valde rätt klänning att köpa! Hade ju tänk att inte lägga upp bild på min klänning förän det är dags att använda den men nu känns det lite som att jag måste så har valt att ni får se den nu fast på kissie då och sen får nu se den på lilla mig när jag konfirmeras! Ni får inte bli besvikna när jag lägger upp bild på mig med den nu när ni sett den på kissie som är så smal! Den ser ju riktigt bra ut på henne och sen kommer det säkert se ut som en hösäck på mig bara för att jag inte har samma kropp som henne. Kan erkänna att jag inte vill ha hela hennes bröst för de är en aning för stora för hennes kropp (enligt mig) men det andra skulle jag gärna vilja ha, speciellt hennes magen! Hihi
 
Bilden är från inlägg på hennes blogg där hon skrev om klänningen!

2013-05-02
17:24:11

Rubbat!
Hej!
Har varit så grymt seg och trött idag och så har dagen varit så lång så jag är inte så värst taggad inför att börja plugga inför biologin och tyska proven imorgon. Ska lägga mig tidigt idag så jag är utvilad till imorgon när det äntligen är fredag som betyder helg. Det är riktigt gött med en ledig dag mitt i veckan fast det rubbar allt! Trodde idag på morgonen när klockan ringde att det va måndag så slöade mig extra mycket för trodde att det va denna måndagen som mamma skulle köra mig innan jag började. Men nej så va det inte för det va torsdag och då måste jag gå upp vid 06.00.
Fick lite fina bilder skickade till mig innan idag från skirö på valborg. Lina försökte skicka dem samma kväll med det gick inte men idag kom de. Hade en riktigt rolig valborg med trevligt folk och god dricka! Därimot så va dagen efter inte så värst bra. Spriten och alkoholen slog tillbaka på lilla mig! Blev en dag som tillbringades mest i soffan i böjan men började få tillbaka livet vid 3 och då kom lilla gullepluttan och började busa! Sedan så va jag och christer i skogen med hundarna så de fick springa av dig och sen åkte jag, annette, chriter, pluttan och martins mormor till kyrkogården och sen hem till mormorn och fikade lite! och när vi ändå pratar om martins mormor så kom jag på att min mormor fyller idag så ska fira henne lite senare när martin kommer!
Nä om man skulle ta tag i tyskan istället för att sitta här och babbla!
 
KRAM
 

2013-05-01
15:11:55

Feeest

Godmorgon!
Tänkter stanna i soffan hela dagen och försöka piggna till! Det blev faktiskt en riktigt bra kväll igår! Åkte till Skirö med Lina, Agnes, Fredrik och Richard! Blev hämtad vid 7-8 tiden hos Martin. Det första som hände när vi kom dit va att ett par killar kom fram och frågade om vi ville hänga med till deras husvagn och ha lite förfest innan vi skulle gå in! Kan ju säga att jag inte mår så jätte bra idag! Det värsta med att dricka är att spriten och alkoholen ger igen dagen efter.

KRAM