Amandasvensson

2013-08-28
18:07:00

Why?
Hej!
Jag skriver inte så ofta längre och det beror nog på att jag får hjärnsläpp varje gång jag sätter mig framför datorn och tänker skriv. Det kommer inte upp något som jag kan skriva om och så får jag inte ihop det till "bra" men meningar och inte intressanta heller för den delen, om ni förstår vad ja menar. Men det är ändå roligt att se att några ändå är inne och kollar här varje dag även fast jag inte skriver, och då blir man ju glad. Haha det är ju inte så många då men ungefär 9 st iaf ;) Har tyvärr blivit sjuk nu med och har en sån jävla träningsverk i låren, typiskt.
Ser ut som en vaggande pingvin när jag går, haha.
Usch hatar när näsan rinner som ett vattenfall och halsen gör svin ont, kan ju knappt svälja. Fick knappt någon sömn inatt heller, dels för att halsen värkte som fan och så tog Martin för sig av sängen extra mycket inatt med.
Måste ta bort mina naglar snart för har fått en lång utväxt så tänkte att jag skulle ta bort dem helgen om jag hinner. Måste färga utväxten i håret med en det får bli på fredag så är ju håret bra till skolfotot nästa vecka.
 
KRAMISAR