Amandasvensson

2013-01-30
17:16:23

hur kunde jag??

Förstår inte hur jag kunde välja att åka skidor på vinterdagen på fredag, jag kan ju inte ens åka och har ingen utrustning alls känner att detta kommer gå suuuuper bra (not) det kostar 80kr att låna skidor osv och 20 kr för liftkort! jag kommer seriöst dö eller bryta alla ben u kroppen eller något annat dumt. Anledningen till att jag valde det va nog att Sophia lovade att lära mig åka.. Får väl se hur det här gå när det är dags.

I förra inlägget skrev jag att jag bakat en citronkaka men att bilden inte gick att lägga upp så jag kunde kanske läggs upp den här nedan


2013-01-24
11:30:39

Gjorde ganskaaa ont ja!

hej gubbar jag sitter i bussen påväg till skolan och är så jävla trött så kunde somna när som men som tur så är det studiedag imorgon så är ingen skola (y) jag och Martin la oss vid 9 men somna vid 10 så jag borde ju inte varit så trött som jag är.

Hade satt på nya naglar för ett tag sen som satt sten hårt och gissa vad som hände igår på idrotten. Jo det kom en basketboll rätt på mina naglar så 3 av dem gick av. Det gjorde svin ont och naglarna va helt röda och ömma! så när jag kom hem så tog jag fram min låda med nagelpyssel i och försökte ta bort alla andra med för annars ser det ju liiite dumt ut! Jag trodde inte att jag hade några mer av samma form kvar men det hade jag visst (happy face) då blir man glad. Men jag fixade iordning dem och satte på nya! Men självklart så gjorde jag några på höger hand lite för korta.. Typiskt mig men hoppas ingen står och stirrar på naglarna och ser det.
Och juste igår bakade jag en citronkaka till min bakbok som vi gör i skolan. Kakan blev faktiskt bra om jag får säga det själv!

La faktiskt upp en bild men på något vis så gick den inte att lägga upp här tsm med inlägget så kan lägga upp den senare kanske :)


2013-01-23
14:00:51

gäster

Hej Nora och Emma här!;) tänkte bara säga att att Amanda är en mycket lusig. Kvinna!:)