Amandasvensson

2013-03-31
14:51:52

Smärta!
Hejsan svejsan!
Kom nyss in efter att ha gått med hundarna en bit.
Igår va vi i jönköping på elmia som vi hade sagt men vi va inte där så länge eftersom martin körde och ville hem men det va så jävla mycket folk igår så är inte sant asså man stod still mest utav tiden ochd det va ju inte lönt att bli kissenödig för då kunde man inte kissa. Hehe vi kan ju säga att jag och frida inte hade varit på toa sen vi åkte från sävsjö och vi drack ju genom hela resan så man kan ju gissa hur det va för oss då. Ja vi va liiite nödiga och så va det en jävla polis kontrolls som kallade in alla så martin fick blåsa och vi där back höll på att dö och då menar jag verkligen DÖ. Har aldrig varit med om den smärtan som när vi satt fast i bilkön, hemskt. Vi åkte kanske hem vid 11 tiden och då va alla i bilen trötta och inte på fest humör. Vissa hade gjärna stannat ett tag till och åkt med någon annan hem men det bara krånglade och köer överallt så man kom inte till varandra menmen kul va det iaf.
Kanske ska gå ner och hjälpa nettan med att städa medans de andra är och lämnar tillbaka bilen och är och kollar på en BMW till martin.
 
KRAM

2013-03-29
20:44:47

Don't trust fb
Hej!
Det blev att jag åkte hem innan idag iatället för martin skulle köra på några som skulle supa på elmia ikväll och jag ska göra samma fast med andra personer och imorgon istället. Har inte ens orkat platta håret än så ser ut som en liten mupp. Jag fick ett påskägg av lilla mormor nyss, haha hon håller fast i traditionen att jag alltid ska få ett ägg och det är ju gott med godis fast det dumma är att man sitter och stoppar  sig massor men detta året ska jag ta mig fan inte äta lika mycket och spara så jag har det i många dagar istället för bara en. Det dumma när man äter lite choklad är att man mår så jävla dåligt efer och ma känner sig jätte tjock fast man bara ätit en liten kanin. Så känner jag iaf just nu, har bara ätit en kanin!
Jag får väl spändera min kväll tillsammans med mitt påskägg och mina två kissemissa och sitta och mysa denna kvällen skulle jag tro men det är inte helt fel det heller.
Jag har ju påsklov nu och jag kommer inte vara hemmaså mycket utan va hos martin så kommer blogga från mobilen och då komer det inte synas på facebook så bara för att det inte står där så betyder det inte att jag inte bloggat för det har jag. Kommer försöka komma ihåg att skriva ofta men det kanske inte kommer bli lika mycket som innan men jag ska iaf förska skriva varje dag ändå. Så lita inte på facebook nu på lovet;)
 
KRAM

2013-03-29
16:10:00

Udda dag

Tjena!
Vaknade en gång vid 10 men somnade om och vaknad Igen vid 12 av att Martin låg och pratade i telefon i sängen istället för att sova. Men det va ganska lagom för Martins mormor kom för Annette hade gjort lite påskmat som vi skulle äta då. Haha så vår frukost va egentligen middagen och mätt blev jag med.
Har nyss duschat håret och sitter och kollar lite på en film tills håret torkat så det kan plattas. Sen imorgon blir det elmia skulle jag tro!

KRAMIS


2013-03-29
15:51:44

Gårdagen

Hej!
Igår tog jag då lov, jävligt gött måste jag säga. När jag kom hem igår så åkte vi direkt till vallsjö med katten och kastrerade, det gick riktigt bra faktiskt förutom att han satt och skrek, flåsade, låg på rygg, kissade och kräktes! Haha min stackare han va nog åksjuk skulle jag tro. Vi lät honom sova på vägen hem så han inte skulle behöva ha det så igen. Jag stannade i Sävsjö efter det så pappa åkte själv hem med katten och la honom i sängen så han fick vakna upp där.
Igår kväll va det väl inte precis något speciellt vi åkte runt lite i bilen Martin lånat över helgen med några sen träffade vi lite folk. Jag och Martin la oss väl typ vid 2 kanske, kommer inte riktigt ihåg allt menmen!

KRAM


2013-03-27
20:42:00

Taggad
Börjar bli riktigt taggad nu inför stockholmsresan som är nästa vecka, ska bli grymt kul, bo på hotell och shoppa mm. Men är lite orolig över vad jag ska ta med mig och tänk om jag kommer med värsta stora väskan och alla andra med typ inget alls ,hehe är ju så att jag alltid brukar ta med mig allt för mycket kläder när jag åker någnstans t.ex när jag ska va hos martin på helgerna så packar jag typ ner halva min garderob och trökar ner i en väska. Jag tror väl alltid att jag kommer behöva mer än vad jag egentligen gör och så kommer det säkert bli nästa vecka med är jag rädd.
Hade tänkt lägg mig snart och försöka sova lite, måste ju upp vid 6 imorgon fast så säger jag varje dag men brukar bli att jag ligger och myser och halvsover till  halv 7. Det är ju så gött och varmt i sängen på morgonen och man vill bara ligga kvar. Sen finns Martins irriterande klocka som ringer då också och när den vibbrerar så skakar hela huset och då vaknarsjälvklart alla + de som inte behöver haha :)
Old photo!
 
 
GODNATT 
 

2013-03-27
17:53:23

Misslyckat
Hej!
Jag har då varit duktig och bakat lite ckokladmuffins och de blev väl sådär bra. De va jätte fina inne i ugnen och sen tog jag ut dem och då självklart så sjönk de ihop lite på toppen. Vaför händer det alltif mig? Tror jag får utesluta resturang och livsmedels programmet för såhär som dessa ser ut ;) Jag får väl förska baka dessa någon annan gång igen och göra dem bättre. Fast de ser lite bättre ut med grädde och sånna där bär som ligger på (glömt namnet). Men som tur så blev de jävla goda fast att de är lite misslyckade. + att bären är lite frysta på bilden så undra inte över vad det glansigt på dem är för det är is. Hehe
 
KRAM
 

2013-03-26
21:12:01

Natti
HAr bara lite kvar av läxan nu så kan snart ÄNTLIGEN lägga mig. Får se när martin kommer blir väl om någon timme kanske för han skulle nämlign köra hem vigge från vrigstad så det kan ju ta ett tag och så är det ju han med. Han kommer alltid senar än han säger så kan också li senare. åh nej såg just nu att the following börjar nu. hihi så blir at kolla lite på det ändå och det passar ju när martin kommer sent.
Perfekt timing.
 
NATTINATTI SÖTNOSAR!
 
 
 
 
 
 

2013-03-26
20:41:38

Panik
Jag hittar inte mina nycklar någonstans nu och har panik för på den finns alla nycklar och på usb minnet som sitter där så finns allt mitt jobb på min bok som ska in om två veckor och massa andra bilder och jobb. Vet inte vad jag ska göra för jag vet att jag hade med mig den när jag gick från skolan till bussen men när jag gick upp till huset så hittade jag den inte, den skulle kunna ligga i bussen men det tror jag inte. Vet inte hur jag ska göra för måste ha det. Jag kan inte börja om på min bok heller för det hinner jag inte och har inte allt som behövs. åhhh va irriterande.... Jag hoppas verkligen att han som körde bussen har hittat den och tagit hand om den, om den nu låg i bussen då. i värsta fall ligger den ute och då kommer jag väl aldrig hitta den. 
Vart kan de vara? 
 
KRAM & GODNATT HÄLSAR EN PANIKSLAGEN AMANDA!
 
 

2013-03-26
16:33:24

Gillar inte detta
Hejsan godingar!
Kom hem för kanske 30 minuter sen och har gjort mat tills senare och börjat öva lite på so som vi har tills imon. Känner inte att det går så värst bra, geografi är väl det om länder osv? för isåfall är det de vi har nu. Har redan sagt i ett annat inlägg vad läxan innehöll so i dont need to say it again.
Jag höll nästan på att glömma boken i skolanmed mitt kålhuvud för gick ut till bussen och fick springa in igen oh då höll jag på att missa bussen men jag kom iallafall hem och hade läxan med mig. Kommer aldrig kunna lära mig detta, kommer knappt ihåg vad jag åt igår till middag hur ska jag då kunna alla länder och dess huvudstäder i europa. Sen är det ju "stefan" förhör och han är ... ja vad ska jag nu säga, asså han har alltid långa och komplicerade prov.
Vet inte om jag kanske ska åka och rida lite idag för det är ju så grymt fint väder nu. Jag har bara ridit en gång nu i vinter och då höll jag på att frysa ihjäl men nu är det soligt så kanske ska ta på mig ridkläderna och sitta upp. och påtal om ridkläder så måste jag köpa nya ridbyxor, skor, handskar och hjälm. Måst ända köpa andra kläder med så får åka till jönköping i helgen och köpa lite. Hinner jag inte så får det bli att gå ner till people i sävsjö istället.
 
KRAM
 
Haha gullig bild!
 

2013-03-25
19:34:00

What's your porn name?
Mitt blev då "kitty strapper"
Haha undrar om det är så positivt men låter ju lite sexigt iaf eller vad tycks?
Hahah tänk att va född 11 maj då skulle det bli "big swallower" diggar det namnet!
 
 

2013-03-25
17:04:50

Vilket ska man ta?
 
Hej!
Det har inte blivit så mycket skrivet nu i helgen men nu är jag igång igen.
Dagen har väl varit som alla andra måndagar, hemska och man vill bara hem. Gick upp vid 6 samtidigt som martin gick upp. Mycket lättare att gå upp när han går samtidigt för om han ligger vidare så är det så mysigt i sängen så man vill bara ligga kvar och gosa hela dagen men det kan man inte :(
Till min förvåning så har det faktiskt varit soligt hela dagen. Tycker det är hemskt att det fortfarande är snö ute och det är slutet av mars. Man börjar ju tro att det aldrig kommer blir sommar, längtar sjukt mycket!
Just nu håller jag på men min bok till skolan, jag börjar få lite smått panik över att det inte kommer bli färdig. Har bara 2 veckor på mig att skriva färdigt och göra fram och baksidan och även ta alla bilder och lägga in.
 
Har också kollat på lite alternativ till gymnasieprogram och jag vet inte riktigt vilket det blir. Vill helst att det ska va något på aleholm i sävsjö för då är de lätt för mig att ta mig dit och hem, har även martin där så kan sova där på vardagarna ibland. Vet inte riktigt vad det lutar mot men tror Hantverksprogrammet - Frisör, Barn och Fritids programmet - Dagis eller Resturang och Livmedels programmet - Bageri och Konditori.
Bild från morgonen.
     
KRAM
 
 
 
 
 
 
 

2013-03-24
00:44:25

Dagens händelser

Hej!
Blir ett inlägg från mobilen ikväll för har inte tillgång till någon dator. Sitter hemma hos Martin med några andra och dricker lite och kollar på film. Idag har det väl inte hänt så mycket, vakna ganska tidigt vid typ 9 och sen va vi hos mig till klockan 2.
Skulle egentligen gått ber till people här i Sävsjö och kollat på kläder men när jag väl kom hit så hade det redan stängt. Surt läge där:(
Det kommer bli mer inlägg på vardagarna än på helgerna för jag glömmer det alltid och är upptagen hela tiden då. Men på måndag blir det som vanligt igen.

KRAM & GODNATT


2013-03-22
22:12:01

Natti
Hej Hej!
blev ett lite sent inlägg men har inte hatf tid typ. men iaf så gjorde jag både A och B- delen på mitt matteprov idag, kändes gött att bli av med det. Sen efter skolan hängde jag med rebecca hem och hade deet lite kul, kan väl säga att vi tjockade oss ganska mycket. Pizza,torskakaka, blåbärsoppa och flingor som inte va såå nyttiga direkt. Menmen ibland får man gotta sig lite.
Vi gick till tonår med på kvällen och där fick vi fattiga riddare! killarna som hade planerat hela kvällen. Det va väl inte så mycket men efter allt vi stoppat i oss så va det för mycket igentligen.
Kom nyss hem för martin ville hämta mig så nu ligger jag i sängen och myser lite smått. Jag är riktigt trött så kommer lägga mig tidigt.  Blir nog bara dettalilla korta idag för lägger mig snart, ledsen för jag inte han med att skriva lite innan idagockså men tänkte inte på det alls, hade förmycket annat att tänka på:(
Bild från Mellbystrand och med bilden nedanför säger jag att JAG VILL HA SOMMAR NU. Bort med all snö, jag vill ligga och sola och inte behöva ha 3 ton kläder på mig
 
GODNATT
 

2013-03-21
19:41:04

Latmask
Jag tycker faktiskt att jag har hållt igång med bloggen riktigt några dagar nu och det är positivt och roligt. Har alltid varit så lat innan och inte orkat men vad är det jobbiga med att sitta och skriva lite? Och om någon föräldrar skulle komma och säga att man ska stänga av så kan man ju bara säga att man gör läxor! På så sätt kan man blogga och va duktig enligt förädrarna! Men jag har ju tyska läxa tills imon så jag borde nog göra den istället för att blogga men det kan jag ju ta efter detta.
Imorgon är det entligen fredag igen som tur. Ja imon så blir det nog att jag är med Nora efter skolan, vi ska göra hemmagjord chokladmouss och något annat med kanske. Sedan på kvällen är jag väl med martin i sävsjö som vanligt. Vet inte om det händer något speciellt i helgen som jag fått veta än men får väl se hur det blir. Ska iaf sova hos honom, vi brukar göra så att han sover hos mig på vardagarna och jag hos honom på helgerna.
Har duschat håret nyss med men undrar om jag orkat föna och platta det ikväll eller om jag ska sova medtoffs och se ut som en idiot och sen platta det imon på morgonen. Men då får jag gå upp tidigare om jag ska hinna! Jag brukar va så seg på morgornarna så brukar bli att jag ligger och myser i typ 20 minuter med martin innan jag förstår hur mycket klockan är och att jag inte får missa bussen för har ingen som kan köra mig. Men jag orkar inte gå upp tidigare för det är så varmt, mysigt och skönt i sängen. Ne det får bli att jag plattar imorgon för nu vill jag bara sova!
Såg nyss att hv ligger under med 3-0.Fyfan kom igen nu, de kan ju inte förloranär jag kollar, brukar nästan aldrig kolla på matchena men nu när jg vl gör det så ligger de under. Inte bra detta hv!
 
GODNATT
 
 

2013-03-21
16:35:00

Usch!
 Hej!
Kom nyss hem och sa göra middag till mig själv. Får väl bli makaroner elle något. Jag har så jävla ont i magen så kan knappt inte sitta ens men får droga lite ipren tills det är borta. Idag vet jag inte riktigt om det händer något speciellt ska väl bara duscha och äta upp min sista chokladboll som den tjockisen jag är. Vi va ju i sävsjö på kultan idag på morgonen för det va någon framtidsmessa. Det hyrdes in 3 stora bussar och 2 skolbussar som vi skulle åka med dit. Tycker det är lite  konstigt att skolan kan lägga pengar på en sån liten sak men inte att vi i skolan kan få åka på studieresa två gånger. Va bara en film på 20 minuter och sen kunde man titta på saker som barn hade gjort! Helt onödigt enligt mig och ganska många mer skulle jag tro.
förästen s skrev jag kanske igår att jag skulle göra hemmagjord chokladmouss igår och det gjorde jag med och det blev faktiskt riktigt mumsigt. Men usch vilken tjockis jag låter som, först chokladbollar sen chokladmouss!
Riktigt jävla halt och kallt ute nu. Fan va mycket snö det blivit över natten. Kunde knappt gå till bussen på morgonen och nu på vägen hem så halkade jag nog 4 gånger typ.
 Jag vill ha sommar nuuuu 
hair gets lighter, skin gets darker, water gets warmer, drinks gets colder, music gets louder,
nights gets longer, life gets better.
 
KRAM

2013-03-20
16:17:47

Kastrering
Kom nyss hem och håller på att frysa sönder. tar bara 5 minuter att gå till huset från där bussen släpper av mig men det är så jävla kallt ute. Mina fingrar gick inte att röra och min näsa va helt röd! men det är ju mysigt.
Har precis ringt och beställt tid hos vetrinären för ska kastrera min lilla helsvart katt med. Det blev nästa torsdag klockan 16:20 som han har fått tid. Så blir att snabbt åka iväg när jag kommit hem från skolan och sedan till Vallsjö. Sen får han väl en liten tratt på huvudet efter det. Tror inte han kommer gilla den men söt kommer han se ut iaf och "bollös" hehe!
Ska strax gå och äta för pappa har gjort den ända middagen han kan, makaroner och falukorv! Man kan ju säga att han inte riktigt "passar" i köket men ibland blir det faktiskt någolunda bra. Snällt att han försöker iaf! han och jag är de ända som är hemma för mamma och de andra är inte hemma men de kommer snart och när de kommer så ska maten va färdig. Han är den ända som har tid att göra så han måste ju göra det ibland.
 
KRAM
 

2013-03-19
21:10:00

Kvällsmys
Sitter här och har det lite mysigt under en filt med tända ljus och the following på tv. Får se nä martin kommer! Föresten så är mina chokladbollar färdiga och blev super goda!Ttror jag ska hämta en och fetta mig lite.
 
GODNATT & KRAM
 
 

2013-03-19
17:50:13

Dreglar
OOMMFFGG!!!!
Jag är så jävla kär i dem, vart finns dessa?
Så jävla snygga så det går inte!! vart kan mina älsklingar finnas. Skulle kunna betala nästan hur mycket som helst för dem..
Dreglar av att bara se på bilden.
 
 

2013-03-19
16:30:27

Vill ha
Hej!
Fick sluta 15 minuter tdigare idag och det va ju gött fast bussen kom ändå inte förän 14:45 så kom inte hem tidigare för det, lite surt men bättre att sitta i kspprumet än att ha lektion iaf.
Har varit så sjuuukt sugen på chokladbollar idag så är fan inte sant. Får nog gå ner och baka några efter detta skulle jag tro. Men som den tockisen jag är så brukar smeten ta slut innan de är färdiga när jag bakar, så om det ska bli typ 15 st så är det bara typ 7 st kvar när sockret är på och allt är färdigt.. hehe! smeten är nästan alltid godare än själva bakverket när det är färdigt. 
 
Hur gott ser inte detta ut?
 
KRAM

2013-03-19
08:18:39

Sovmorgon

Godmorgon!
Jag är sjukt trött och det syns väl kan jag lova, som tur åkte jag med mamma till skolan så fick 1 h sovmorgon. Riktigt gött^^ får hoppas att dagen går fort!

Jag kan blogga från mobilen men då ser jag inte allt som man gör på datorn och jag kan inte göra allt som t.ex. Fet text och att jag skriver från mitten och inte sidan som på detta inlägget!
Men så får jag ha det om jag ska köra från mobilen. Lite trist men får gå.


2013-03-18
19:57:05

Tackar
Riktigt gött att ha iaf 142 som kollat bloggen idag. Riktigt gulligt av er.
 Får hoppas att det håller sig såhär och stiger mer. kan ju säga att när jag inte höll på att skriva så va det väl runt 15 per dag men nu när jag väl kommit igång så steg det. väldigt glad för det!!
 Jag vet att jag inte varit så social men ska ta mig fan börja va det nu. Har ju fått min header och följare så nu måste jag ju hålla igång. ska kanske gå och skölja ut mitt silverbalsam innan martin kommer tillbaka. Ser lite ut som en mupp när jag sitter här men håret i en knut och silverbalsam i.
 
KRAM

2013-03-18
19:01:47

Header
Har försökt få in en header på min blogg sen jag starta den men på något vis så har jag inte fattat hur, eller lite har jag ju förstått men har aldrig lyckats med den..Lite för komplicerat för mig! Så bad Emmy att gå in och kolla om det va bloggen som va lite konstig eller det va jag som gjorde fel. Men iaf så hade jag gjort en liten enkel header som hon la upp. Jag har inget proffsprogram som jag kan redigera och göra bilder i. Det som är nu är ju bättre än inget. gulligt av henne:

2013-03-18
17:06:39

Kan inte bestämma mig
Hej!
finns nu på bloglovin så går att följa mig där nu, eftersom jag inte skriver precis varje dag utan lite när jag känner för det så ser ni ju när jag skrivit istället för att gå in och kolla hela tiden... lite smart sådär!! 
 <a href="http://www.bloglovin.com/blog/3444820/?claim=vyeahhh6uhn">Följ min blogg med Bloglovin</a>
T
ror jag ska köpa en chihuahua faktiskt, blev så sjukt sugen på en liten mysig kompis, hittat en på blocket men är lite rädd att jag inte kommer va hemma så mycket med den som man måste. Är ju i skolan på dagarna och den lilla stackaren klarar sig nog inte ensam en hel dag.Ett altenativ är att den får lära sig att kissa i tusses kattlåda. Tusse är ju fortfarande kattunge och den valpen är ju liten så de kunde växa upp tillsammans. De blir ju nästan lika stora med hehe :) eller skulle man vänta till sommarlovet för då är jag ju hemma mer? men då kanske den inte finns kvar.Den verkar så sjukt söt det står att han gillar att "puss på näsan", awww :)
 
 Ska man köpa denna lilla killen?
Chihuahua korthår, hanvalp

2013-03-11
18:49:36

veckan
Denna dagen gick faktiskt ganska fort och va inte för dryg heller som måndagar brukar vara. hoppas hela denna veckan kommer gå lika fort så det snart blir fredag igen. är bara imorgon och sen studiedag på onsdag och på torsdag så ska vi iväg till sävsjö och kolla på en teater och kommer väl tillbaka vid 12 eller senare om jag har tur, sen är det fredag (y) det ända jobbiga kan nog bli imon för då har vi so prov med stefan.. allt om revolutionerna är det vi har så måste nog öva lite pådet med... och fick veta vad jag fick för betyg på det HK provet.. fick B
men måste verkligen duscha och öva på so provet nu så puss hej!
 

2013-03-10
19:00:00

flyser ihjäl
yes då står man här i stockaryd och fryser. efterson jag konfimeras så måste man va i kyrkan ett viss antal gånger så har nyss haft gudstjänst med emma. det är så jävla kallt och jag har inte precis några vinterskor på mig. mamma skulle kommit för 20 minuter sen. vet inte hur kallt det är men rikyigt kallt iaf.Känner inte mina tår längre!!! hars krivit till sileson och han sa att jag kunde gå hem till honom i värsta fall men de borde komma nu.
Skulle så gärna vilja sitta hemma i soffan med älsklingen och ha en filt och bara mysa och bli lite varm...
skola imon med som man inte direkt ser fram imot om man säger så men det får gå det med.känner att mina fingrar börjar bli för stela så får bli ett kort inlägg, bättre än inget iaf. hej

2013-03-07
17:45:00

Helt okej dag

Varit ganska kul idag faktiskt, har varit ovanligt glad och flummig måste jag säga! Där imot så va musik provet inte lika kul för visste inte några få saker men skit i det man behöver ändå inte ämnet musik när man gått ut skolan. Bara onödigt ämne för man behöver det bara om man vill jobba inom musik, annars inte. Kommer absolut inte sats allt på det iaf bättre att man satsar på matte, engelska, svenska och kemi/biologi. Prover får bli som det bryr mig inte så mycket vad jag får bara jag inte får F så jag behöver göra om det, men då dålig va jag inte! MEN VAFAN BÄRA ELLER BRISTA!!!  va ingen god mat idag heller så fick bli morötter ovh knäckebröd för mig, mumsigt.

Fick en fin fiskbensfläta av Nora idag med, den har blivit lite smått förstörd och ful nu men den va riktigt gullig innan iaf!