Amandasvensson

2014-07-19
13:38:39

Shopping tur 2!
Hej, har äntligen kunnat börja sova länge på morgonarna igen. Har alltid vaknat vid typ 8 även att det varit helg innan och jag inte behövt gå upp tidigt men nu sover vi till typ 11 varje dag. Hur skönt som helst ;) Har kommit in i min sommarrutin igen. har varit i Vetlanda idag och bytt storlek på ett par byxor jag köpte igår. Köpte ett par jeans, ett par svarta byxor och en söt turkos topp/magtröja. Va tvungen att köpa nya byxor för mina gamla jeans hade spruckit mitt på rumpan, fråga inte hur för har ingen aning och de blå jeansen jag haft ett tag sprack mellan benen för ett tag sen. Vet inte vad jag gör med mina byxor för så ofta som jag spräcker dem. Vet inte hur många par jag tagit sönder. Fick tvinga med Martin till Vetlanda idag igen så jag kunde byta storleken. Råkade ta 26/32 igår när jag skulle ha 26/30. Som tur så följde min lingling med idag och bytte dem :) Ikväll ska vi ut till Alfred och grilla, dricka och ha det kul. Ska marinera en fläskfilé när vi åker hem till mina föräldrar igen. Martin ska bara köra lite cross sen åker vi igen. Fram och tillbaka till Sävsjö igen :( ufff idag är det riktigt varmt ute så hade tänkt sola lite på vår balle nu. Även att den är jätte liten så får jag precis plats på den. Min bränna sen Cypern är nästan helt borta nu, buhu synd att det ska gå bort så snabbt. Så tänkte jobba lite på den tills Martin kommer tillbaka. Ska ta mig något att äta och gå ut och lägga mig.
 
 
 

2014-07-14
15:57:56

Sen senast!
Hej!
Ufff nu är det ett tag sen jag skrev och vad har jag gjort sen dess? Sist jag skrev så skulle vi åka till Cypern samma dag så kanske kan berätta lite om det. Det va även första gången jag flög så gissa hur nervös jag va innan :/ Resan dit tog 3h o 5 min och resan hem tog ungefär 4 o 20 min om jag minns rätt, va ju en månad sen jag åkte dit.  Vi hade det iaf hur skönt som helst. Våra dagar såg ut såhär, vi vaknade av att Hailey väckte oss vid 8 tiden och då gick vi upp och åt frukost som tyvärr inte va så god. Sen gick vi tillbaka till rummet och bytte om till bikini och sen gick vi ner till poolen/havet och la oss och stekte till typ 4 gick då vi gick tillbaka till rummet och vilade i 1-2 h. Sen gjorde vi iordning oss inför att gå ut och äta allihop. Jag, Martin, Synne och Robert va bara ute och festade en kväll vilket va lite tråkigt när vi ändå va i "feststaden"  Ayia Napa. Det va väl typ 30 grader i skuggan under hela veckan. Det räcker verkligen. Ska man åka utomland, glöm inte att smörja in öronen och vid hårfästet vid pannan. Jag brände mig på båda ställena och fick stora jävla blåsor på båda öronen. Blåsorna va stora som sådana Ahlgrens godisbilar. Det såg förjävligt ut :/ och pannan fjällade jag så även det såg hemskt ut. När jag kom hem så började jag också fjälla vid bh-bandet på ryggen. Så glöm INTE att smörja.
Vad har jag mer gjort? Jo förra fredagen så åkte jag och Martin ner till mina föräldrar i Mellbystrand. Pappas faster har en stuga där som vi brukar åka till. Vi fick fredagen att sola på oss sen på lördagen kom molnen fram alltså den "svenska sommaren" kom tillbaka. Så eftersom min familj varit där hela veckan så åkte vi hem tsm med dem på lördagen. Inte så kul att vara där när de inte är sol. Finns inget att göra där då. Men nu har vi bestäm at imorgon kväll så åker bara jag och han dit igen och har det lite mysigt för nu ska det bli lite bättre väder igen. Vi måste åka på kvällen för vi har tvättid vid 2 imorgon som vi inte får missa, Sen ska jag nog med träffa Sophia imorgon med. För er som inte vet vart Mellbystrand ligger så ligger det typ 10 min från Halmstad. 
Fick även hem ett brev från brinellgymnasiet för ett tag sen om att jag kommit in på Stylist, Wohooo!! Såg i tidningen att vi inte heller blir full klass utan att vi bara är 10st. Tror max är 16 menmen vi lär nog ha kul ändå. En klass med 10 stylistbrudar blir nog super kul skulle jag tro.
 
Cypern