Amandasvensson

2014-06-16
08:38:00

Äntligen!
Hej har inte så mycket att säga mer än att VI ÅKER TILL CYPEN IDAAAAG!!! Ska bli så otroligt jävla skönt att komma bort lite och bara sola och ha det gött. Packade väskan igår men insåg sen när det va klart att jag inte hade någon tight svart kjol vilket jag måste ha till mina "festtoppar" så ska gå ner till people idag och hitta en. Min väska blev överfull eftersom den är lite mindre så slängde i lite kläder och ett par sko i Martin väska med. Vi åker från Sävsjö till växjö vid 3 typ för planet går vid lite i 6 tror jag det va. Tvättade även mina converse igår men Martin vägrade att lägga in dem i torktumlarn så de har inte torkat än och måste nog ha med dem. Va nere och kolla på tvättiderna nyss och det va ingen ledig idag så jag kan inte slänga in dem i tumlarn idag heller, får bara hoppas att de torkat tills 3 för annars får jag ta ett par ljusblåa som jag lånade av Emma igår. 
I fredags efter skolavslutningen när vi åkte hem till mina föräldrar så märkte vi att vi fått 3 små kattungar. De va såååå söta. Jag har blivit mamma iår igen. Det va 2 svarta med vita tassar och en gråvit liten bebis. Hoppas verkligen att den gråvita är en hona för då ska vi behålla henne och sälja de andra bara. Alla katter vi har hemma är svartvita förutom Maja då så börjar bli lite tråkigt med bara svarta. Jag har ju min Maja som jag haft sen jag va 5 och hon är ju vit med grå svans och huvud så vill gärna att hon ska gå gråvita kattungar iår. Majas kattungar brukar alltid va så feta. De är så otroligt söta de små tjockisarna. Börjar bli hungrig nu så ska bege mig ut till köket och äta lite frukost och sen ta en dusch. Hörs sen!!
 
Bild innan avslutningen!


En bild från avslutningen!
 
Min älskling!
 
Den gråa bebisen!
 

2014-06-12
16:26:34

Bebisgos!
Tjoho! ligger i soffan hemma i lägenheten och myser lite och funderar på om jag borde gå och duscha eller om jag gör det imorgon eftersom avslutningen är då. Mitt helvete till hår blir inte lika "puffigt" om jag plattar det dagen efter jag duschat det. igår duschade jag och plattade direkt och det va stort som ett affrokrull typ vilket inte va världens vackraste men får bli en dusch ikväll isf. middagen va riktigt lyckad igår och tror alla va nöjda med kvällen vad jag hört iaf. Efter vi ätit åkte vi hem till nora och hade lite party. Sen hämtade Martin mig vid typ 12 och då var jag så otroligt trött. Höll på att somna hemma hos Nora flera gånger, kände hur ögonen inte orkade hålla sig öppna mer. När vi väl kom hem så va vi oss direkt och båda slocknade på typ 2 sekunder. Martin börjar ju jobba redan vid Halv 7 så han fick ju inte så mycket sömn den natten. Nu när Martin kommer så hade vi tänkt åka hem till mig och hämta resväskan för om bara 4 dagar åker vi. Ska passa på att gosa lite med pappas nya valp sen när vi ändå är hemma. Ne, nu borde jag nog gå och duscha och sen iväg till vovven!!
 
En bild sen igår <3
 

2014-06-11
16:17:54

Längtar!!!
Hej längesen jag skrev nu och undrar igentligen varför jag har en blogg när jag AlDRIG skriver något så just därför tänkte jag skiva lite. Har inte gjort så mycket idag, kom hem vid 14:30 eftersom vi slutade tidigare! Vi har ju inga lektioner nu sista veckan utan vi bara chillar som idag när vi gick runt hillen. Tur att vädret höll sig bra iaf för det stod att det skulle regna redan vid 10 men regnet kom inte förän vid 13:00 typ när vi redan va tillbaka för länge sen! Riktigt tur för hur kul hade det varit att gå ute i regnet? Inte alls kul. En stund efter jag kommit hem så duschade jag eftersom vi har våran avslutningsmiddag ikväll och nu ligger jag lite i soffan och myser medans jag väntar på att Martin ska komma hem från jobbet. Tänkte ha en korallfärgad klänning ikväll och mina nya högklackar som min underbaraste köpt till mig. Har lite beslutsångest över vilka klackar jag ska ha men tror det får bli de nya. Så vid 18:30 ska jag va i lammhult på värdshuset! Ska bli roligt att se vad alla har på sig en sånhär kväll. 
Är så spänd för om bara 5 dagar åker jag med Martins familj till Cypern, Ayia napa. Det ska bli så otroligt roligt och skönt att komma här ifrån och bara ligga och sola hela dagarna. Längtar som fan. Det kommer bli så jävla skönt. Måste bara köpa en ny bikini och några "strandskor" sen är jag redo att åka. Tror jag och Martin ska åka till Växjö i helgen för har sett en snygg bikini på Cubus som jag tänkt köpa, sen är det lite rea på vissa bikinidelar, tror det va det på min bikini men vi får se i helgen. Måste ju faktskt ha en ny nu iaf. Vi får se ifall det blir några mer inlägg framöver.  
Har även börjat umgås mer med en underbar tjej vid namn Emma, vi kan skratta mycket tsm och även mobba varandra en aning men du är riktigt underbar! Du är min svettmedie❤️