Amandasvensson

2013-06-16
13:01:16

Mysdag
Tjenare!
Det blev en ganska tråkig avslutning med massa regn och dåligt väder. Sjönk ner i både gruset och gräset med mina klackar. Är inte så mycket kvar av dem skorna nu tyvärr. Kändes inte som jag tog sommarlov heller för den delen. Blev lite mysdag igår efter det och blev att jag och Martin spenderade dagen i soffan med en filt och filmer. MYSPYS!!
Vet inte vad som står på chemat idag men imorgon har jagbestämmt att vi ska åka till växjö och shoppa för jag behöver verkligen köpa jeans och kläder som passar nu till sommaren. Vi ska ändå hämta hem Annette och Christer från flygplatsen vid 4 så passar perfekt.
Är hemma hos mig nu ett litet tag tills martin kommer tillbaka. Han åkte hem och tog med sig Adam för att hämta en check till pappa, gå med hundarna och fixa något mer. Han ska nämligen köpa våran volvo v70 och tror han har tänkt ta med sig den redan nu om jag fattat rätt. Blir att åka tillbaka till sävsjö senare och träffa Johanna lite om jag och hon hinner.
Bild från igår innan avslutningen!
 
KRAM
 
 

2013-06-13
21:10:00

Äntligen!
Hej!
Var ett tag sen jag skrev nu så tänkte att det var dags.
Var sista skoldagen idag då! WOHO!! Är bara skolavslutingen kvar imorgon sen är det äntligen sommarlov. Det börjar vid 10:30 så kommer gå upp vid typ 8 och börja rusa. Har inte ens bestämmt vilken klänning jag skulle ha men eftersom alternativ 1 hänger hos martin och han glömde ta med den innan när han kommer så får det bli allternativ 2 som är min konfirmations klänning. Lite tråkigt att ha den igen men har verkligen inte hittat någon klänning och har inte hunnit leta heller. Och om jag hittar någon så finns den aldrig i xs. Va nere på people i sävsjö igår med nora när vi var där och fanns väl några klänningar men som innan så fanns inga i xs, frågade efter det men fanns tydligen inga mer. Juste skulle ju lagt upp bild på klänningen på morgonen då när jag konfirmerades.
Ojsan!!
Ska bli så jävla skönt att inte behöva öva inför prov, plugga läxor och gå upp vid typ 6 varje morgon för att hinna. Nu kan jag vakna när jag vill och sminka mig när jag känner för det.
Måste erkänna att detta året har gått så jäkla fort och fast att det varit en del drama, bråk och tårar så har det ändå varit ett riktigt bra år. Jag har ju träffat den mest underbara människan som finns under detta skolåret och som jag snart tillbringat 8 fantastiska månader med.
Min ängel!!
 
KRAM

2013-06-03
17:18:00

Är man duktig eller?
Hej hopp!
Det var ett tag sen som jag skrev nu så tänkte att jag kunde skriva lite nu, har ändå inget att göra eller igentligen så har jag MASSOR. Måste göra en hel power point tills imorgon om "Sverige Industraliseras". Jag har gjort absolut hela arbetet själv för den ena säger "kvinnogöra" eller "men DU kan ju göra det så går jag på en fem-minutare sålänge" och den andra kom nyss in i gruppen och hon har varit sjuk några gånger så har blivit att jag suttit där och jobbat röven av mig. Vi har fått allt för kort tid på oss att göra grupparbetet. Det har väl varit 4 lektioner kanske tror jag och vi har massor att skiva om och allt blir svårare när man gör typ allt själv. Men kan inte börja på power pointen än heller för har inte power point på datorn så måste låna Adams skoldator och han är inte hemma än. Ska förbreda ett drama tills imorgon med ifall Simon "glömmer" igen. Tänkte att man skulle va förberädd ifall det händer. Betygen sätts imorgon så alla inlämningar och allt man har efter sig t.ex. omporv ska vara inlämnat och färdigt imorgon.
Blir riktigt gött att snart ha sommarlov. Är bara 6 skoldagar sammanlagt kvar. Går bara tills onsdag denna veckan för är nationaldagen på torsdag och fredag blir en klämmdag. Sen så är ju inte de sista dagana äns "riktiga" skoldagar för vi ska väl mest städa våra skåp och mest kolla på film.
 
Min lilla tjockis