Amandasvensson

2014-01-14
19:09:18

Lycklig!
Hej!
Det känns som det är evigheter sen jag skrev något och det är det med, när jag skulle logga in så kom jag inte ens ihåg lösenordet. Då är det illa! Tycker det är riktigt roligt att folk faktiskt går in här varje dag fast att jag inte skriver alls och inte gjort på längeee heller. När skrev jag sist? haha kommer inte ihåg men vad har hänt sen sist då? hmm inte så mycket faktiskt, viktigaste händelsen var min och Martins 1års dag den 30 oktober, så nu har vi varit tsm i 1 år och 3 månader. Nyår tillbringade jag och Martin hos hans bror på en mysig parmiddag med några mer. Självklart fick jag min kyss vid tolvslaget. Skulle inte klara mig utan Martin, han är den mest underbaraste killen som finns, älskar dig mest av allt. Du och jag föralltid!!!
Skaffade ny mobil innan nyår med. Stor förändring från Iphone 3gs till 5s! Äntligen blev jag av med skitmobilen efter att ha dragits med den skiten i 2 år.
Nu börjar det bli dags att välja gymnasievalet med och jag vet inte en vad jag ska välja! Funderar starkt på att gå Stylist i Nässjö. Det känns så roligt och så får man massa utbildningar, haha inte massa men nagelutbildning och några mer, har ju inte det i huvudet men liksom om jag skulle vilja gå en kurs inom t.ex. naglar efter gymnasiet så skulle det vara ganska dyrt så genom att gå stylist så skulle jag tjänar lite cash. Vet inte vad annars jag skulle kunna gå men om jag inte kan bestämma mig innan den 1 februari så kan jag kanske gå Barn & fritid, inte lika kul men det är ändå ett program som jag skulle kunna tänka mig att gå! känns inte så pluggigt heller. Eftersom jag inte är värsta pluggisen så skulle något med lagom plugg passa mig perfekt ;) Om vi leker med tanken att jag skulle välja att gå stylist och många söker till det och de tar ju bara in 16 elever och om jag inte kommer in, och jag satt BF som 2:a så skulle det inte bli så jätte hemskt heller. Hört att de bara fikar där hela tiden ;)
Vad gjorde jag igår då? skola sen tripp till Sävsjö för älskling skulle in på apoteket och sen gymma men det blev inget gym så istället så gör han det idag, nu! Om allt går som planerat och allt går ihop så blir det nog en resa till Cypern i juni för Annette fyller 50 och då bjuder hon alla. Hoppas verkligen det blir så, skulle vara så mysigt och skönt med lite sol och värme. Usch jag hatar vintern. Bara kallt, blött och blaskigt. På tal om vinter så var det -14 grader i förgår på morgonen när jag väntade på bussen! Så jävla kallt!! Ge mig sommar NU!
 
Så lycklig över allt jag har just nu <3